Mona Mosti i Fjellfarer gleder seg til å ta i mot landslagsherrene, allroundlaget. Her sammen med Kobberløpsambassadørene Martin Johnsrud Sundby og Niklas Dyrhaug. Foto: Svein Spjelkavik.

Johnsrud Sundby, Holund og Krüger skal legge grunnlaget for nok en gullsesong i Sulis

Skrevet av redaksjonen
08.03.2018 12:00

– En drøm som blir virkelighet!

Skisatsingen i Sulis bærer stadig nye frukter. Det er nå klart at herrelandslaget i langrenn allround legger første del av sin sesongoppkjøring til Jakobsbakken.

Det er Sulis-firmaet Fjellfarer som er vertskap.

– Dette er en drøm som blir virkelig. At vi får besøk av verdens beste allround-lag er helt fantastisk. Vi gleder oss til å skjemme landslagsgutta og støtteapparatet bort, sier Mona Mosti, daglig leder i Fjellfarer.

– Samlingen i Sulis er for å starte en ny sesong på et sted der forholdene er optimalt tilrettelagt for trening og naturopplevelser. De sikre snøforholdene, gode løypene, tilretteleggingen til samling, gjestfriheten, sammen med at utøverne kan få oppleve andre aktiviteter er grunnen til at vi starter sesongoppkjøringen til VM sesongen 2018/2019 i Sulis, sier landslagstrener Tor Arne Hetland.

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.