Junkeren møter selveste Lillestrøm onsdag kveld i cupens andre runde.

Junkeren møter landets beste fotballag: – De skal ikke få noe gratis

Klokken 18:00 onsdag kveld skal Junkeren spille mot Lillestrøm i cupen.

Lillestrøm er for øyeblikket den beste fotballklubben i landet. De er ubeseiret så langt i Eliteserien. Onsdag er de på plass i Nordlandshallen, der Junkeren venter på å ta i mot de gule og svarte i cupens andre runde.

Trener Joachim Kildal forteller Bodø Nu at uansett hvor sannsynlig det er å vinne, så gleder laget seg storartet til kampen på onsdag.

– Laget har jobbet knallhardt siden i vinter, og vi er ubeseiret på 12 kamper. Cup er veldig artig, og når man får muligheten til å teste seg mot serielederne i Eliteserien, så blir det enda artigere, mener Kildal.

Kildal forteller at han er veldig lykkelig for muligheten til å spille mot Lillestrøm, men at fokuset kommer til å ligge på å spille deres eget spill.

– Drømmen er å slå Lillestrøm, men uansett hvor sannsynlig det er så skal vi i hvert fall vise at vi også kan utfordre på en del ting, opplyser Kildal.

Saken fortsetter under bildet.

Joachim Kildal. Foto: Aksel Egge

Kildal håper kampen blir strålende og at alle Bodøfolk følger kampen foran TV-skjermen hjemme eller i Nordlandshallen for å se Junkeren gi en skikkelig innsats imot Lillestrøm på onsdag.

– Jeg tror et fullsatt Nordlandshallen kan bli tøft, men jeg håper vi får fylt opp halvparten ettersom det er 300 som har hentet ut billetter allerede, sier Kildal.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Saken fortsetter under bildet.

Her ser vi Oscar Forsmo Kapskarmo etter et formidabelt mål i kampen mot Steinkjer. Foto: Aksel Egge

Håper folk strømmer til Nordlandshallen

Junkerspiller og laget toppscorer Oscar Forsmo Kapskarmo satser på en del folk i Nordlandshallen på onsdag, ettersom motstanderen er en av de største klubbene i Norge.

– Jeg håper alle og en hver som har mulighet til å ta turen til Nordlandshallen gjør det. Det betyr veldig mye for oss å ha byen bak oss når vi spiller, forteller Kapskarmo.

Han sier også Bodø Nu at fokuset til laget blir på å prestere som de har gjort tidligere denne sesongen.

– Vi har sett i denne sesongen at det vi gjør fungerer, så vi skal ikke endre noe på det. Det vi skal fokusere på er å pøse på med innlegg og ta de cornerne vi får, siden det er her vi skinner. Vi skal også fylle opp i boksen når vi får mulighet og prøve å holde et press på Lillestrøm. De skal ikke få noe gratis fra oss, forteller Kapskarmo bestemt.

Spydspissen er glad for å kunne spille mot selveste Lillestrøm, og ikke møte Bodø/Glimt som Junkeren vanligvis gjør tidlig i cupen.

– Det var uventet å trekke Lillestrøm. Vi hadde forutsett å møte Harstad, Alta eller Bodø/Glimt, så det var en overraskelse å få et lag fra sørpå. Det er da også kjekt at det er på hjemmebane slik at vi kan stille med fullt lag, formidler Kapskarmo.

Kildal og Kapskarmo oppfordrer alle som har muligheten til å komme til Nordlandshallen på onsdag klokken 18:00 for å vise støtte til klubben.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.