Foto: Skjermdump

Junkeren fikk drømmeåpning, men LSK snudde kampen og vant

Disse starter for Junkeren mot Lillestrøm:

Alvaro Acosta - Håkon Elias Myrseth, Einar Kornelius Almendingen, Stian Kristiansen, Magnus Hansen - Daniel Berntsen, Eskil Mattias Melstein, Sidad Najah Chooly - Lasse Andre Hansen Lien, Oscar Forsmo Kapskarmo, Ivar Johannes Unhjem

Disse starter for Lillestrøm:

Knut Andre Søyland Skjæstein - Philip Slørdahl, Colin Rösler, Vetle Dragsnes - Lars Ranger, Frederik Holst, Kaan Kairinen, Eric Taylor - Pål André Helland, Tobias Svendsen, Hólmbert Aron Fridjonsson

Lillestrøm er for øyeblikket den beste fotballklubben i landet. De er ubeseiret så langt i Eliteserien. Onsdag er de på plass i Nordlandshallen, der Junkeren venter på å ta i mot de gule og svarte i cupens andre runde.

Trener Joachim Kildal forteller Bodø Nu at uansett hvor sannsynlig det er å vinne, så gleder laget seg storartet til kampen på onsdag.

– Laget har jobbet knallhardt siden i vinter, og vi er ubeseiret på 12 kamper. Cup er veldig artig, og når man får muligheten til å teste seg mot serielederne i Eliteserien, så blir det enda artigere, mener Kildal.

Kildal forteller at han er veldig lykkelig for muligheten til å spille mot Lillestrøm, men at fokuset kommer til å ligge på å spille deres eget spill.

– Drømmen er å slå Lillestrøm, men uansett hvor sannsynlig det er så skal vi i hvert fall vise at vi også kan utfordre på en del ting, sier Kildal.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.