Her får kaptein Kenny Hansen gult kort i oppgjøret mot erkerivalene Værøy IL. Nå ser han frem til å barke sammen med motstanderne Hulløy FC. Foto: Privat

Kenny vil kjempe for å avslutte seierstoget til rivalen: –⁠ Man ønsker å vise at man er blant topplagene

Røst FC skal duellere med de så langt ubeseirede Hulløy FC på bortebane på onsdag. Kaptein Kenny Hansen forteller at de er klare til kamp og er sultne på poeng.


Hulløy FC har allerede sikret seg seriegull i 5. divisjon denne sesongen etter å ikke ha gitt fra seg et eneste poeng, verken på bortebane eller på hjemmebane. På onsdag klokken 20:00 på Aspmyra skal Røst få bryne seg på serievinnerne.

Kaptein Kenny Hansen forteller at de har ingen planer om å la motstanderlaget stå uten tap eller uavgjort denne sesongen. 

– Det blir en utfordring men vi må prøve å gi dem et tap. Det blir nok vanskelig ettersom de har vært så dominerende, men ingenting er umulig, sier Hansen optimistisk. 

Han lover en batalje og en spennende kamp. 

Oppgjøret kan følges direkte på Bodø Nu fra klokken 19:55. 

Sist gang lagene barket sammen på fotballbanen ute i havgapet på Røst kunstgressbane, endte oppgjøret med 5–1 til Hulløy hvorav de fire siste målene til Hulløy ble banket inn i andre omgang. 

– Vi holdte dem greit i første omgang, men så giret de opp og da ble vi litt for små. 

Jakter på sølv

Denne gangen stiller imidlertid laget forberedt og sulten på å ta med seg poeng fra oppgjøret. De sikter nemlig på sølvet denne sesongen. Denne kampen blir dermed viktig for klubben. 

– Planen er å spille vårt eget spill og trykke dem høyt. Vi er et godt fotballag vi og, fastslår kapteinen. 

– Vi har ambisjoner om å komme oss så høyt opp som mulig på tabellen. Førsteplassen er røket, men vi sikter oss på andreplassen. Den er fullt innenfor rekkevidde. Samtidig har vi to harde kamper igjen og må ta de poengene vi kan få, legger han til.

– Å stå ubeseiret er sterkt

Hansen gleder seg til å møte motstanderlaget på Aspmyra. 

– Det blir bare artig. Hulløy er et godt lag og har mange gode spillere. Det gir en motivasjon til å gi litt ekstra.

– Hva tenker du om prestasjonene til motstanderlaget? 

– Å stå ubeseiret er sterkt. De har levert over forventning, men det er ikke unaturlig. De har spillere som har spilt på et høyere nivå og flere som har spilt futsal. De har et godt lag og det er ikke overraskende at de levert gode resultater. 

– Hvor viktig er denne kampen for dere? 

– Man ønsker å vise at man er blant topplagene. Vi vil vinne denne kampen og det vil være en ekstra gulrot om man får med seg poeng. De ønsker nok å stå ubeseiret og vi må prøve å stoppe den statistikken. 

Saken fortsetter under bildet.

Adrian Disco Skindlo fra Hulløy FC er klar til kamp. Foto: Roar Wiik

– Vi må være på vårt beste for å kunne slå dem

Adrian Disco Skindlo fra Hulløy FC er en av toppscorerne i divisjonen. Han tror at de må være årvåken for å ikke miste poeng mot øyværingene. 

– De ga oss god motstand sist og jeg vet at det blir en tøff kamp. De er i slaget og vi må være på vårt beste for å kunne slå dem. Vi er klare til kamp, fastslår Disco Skindlo. 

Laget har imidlertid noen utfordringer med skader, folk som jobber og en som er på ferie. Likevel tror han at de skal klare å stille et bra lag mot Røst. 

Spilleren har også lagt merke til noen av spillerne på Røst-laget. 

– De har Preben Fagervik og Stig Gøran Isaksen som ofte scorer mål, så vi må nok passe oss. 

Med tre kamper igjen denne sesongen jakter laget på å stå igjen med kun seire. Disco Skindlo tror at Røst er ekstra sultne på poeng denne kampen. 

– Jeg tror det vil være stort for det første laget som tar poeng fra oss, så de er nok ekstra gira. Vi er forberedt på tøff motstand. 

Følg oppgjøret direkte på bodonu.no fra klokken 19:55. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Lokalsport