Kjartan Lauritzen kommer til Opptur 2018. Foto: Presse.

Kjartan Lauritzen kommer til Opptur!

Av redaksjonen
13.05.2018 18:00 - OPPDATERT 13.05.2018 19:00

Vestlandsrapperen blir en av festivalens virkelige profiler i juli.

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Medsitt breie sognemål tok han først Bergen med storm i 2015, før resten av landet åpnet øynene for bygdegutten. En gledesspredende karakter og etsjeldent godt rapteknisk talent, la grunnlaget for reisen som til nå har gitt han til sammen over åtte millioner streams på hitsene Fredag og Havanna,uten noen major label i ryggen.

Rapperen har på rekordtid beveget seg fra små klubb-gigs til store festivalscener, og leverer et show av høy internasjonal kvalitet hver gang. Etterkonserten hans foran 6.000 publikummere på årets Slottsfjellfestival, ble han blant annet umiddelbart booket til kongescenen neste år.

Fredag 29. september slapp han sin selvproduserte EP «Fenomenet» på det Bergenske kollektivet Vibbefanger,som han er en del av. Slippkonsertene i Bergen (Røkeriet), Trondheim (Storsalen) og Oslo (Rockefeller) ble utsolgt flere uker i forveien.

Det er få artister som har hatt like mye krutt i pangstarten som Kjartan Lauritzen, og vi vet at fenomenets fremtid er lysere enn en hvit og nytrimmetVolvo 240.

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.