Kjartan Lauritzen gjester Bodø i november. Foto: akam1k3

Kjartan Lauritzen vender tilbake til Bodø

Skrevet av pressemelding
07.11.2018 10:00

Vestlandsrapperen er klar for Sinus.

Hiphop-artisten Kjartan Lauritzen kommer til Bodø i november.

Sogningen har vært innom både Opptur og Parken Ung tidligere - og denne gangen står Sinus for tur. 

Her er pressemeldingen som er sendt ut fra arrangøren:

Akrobaten, fenomenet og showpluggen Kjartan Lauritzen kommer tilbake i Bodø! Med ny musikk i bagasjen, og etter å ha tatt både Opptur og Parken Ung med storm i sommer, er Kjartan og gjengen nå klare for å endevende Sinus lørdag 23. februar. Velkommen til vinterens villeste fest!

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av norges mest populære artister uten noe majorlabel i ryggen. I september i fjor slapp han sin selvproduserte EP «Fenomenet» som fikk terningkast 6 av musikkredaksjonen i P3.

Han vokste raskt ut av små konsertlokaler, og erobret festivalscener bare et år etter han startet som artist. Nå headliner han noen av norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv, og skaper en unik kontakt med publikum samtidig som fremførelsen av musikken er på lik linje som de aller største rap-artistene i Norge. Nå er han klar for å erobre Norge på ny, og du er velkommen!

Billettsalget starter fredag 9. november.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.