Per-Inge Johnsen

Knutsen går motstrøms om cupen –⁠ liker «koronamodellen»

Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen sier han gjerne fortsetter med Norges Fotballforbunds oppsett med cupen over to sesonger med finale i mai.


 – Jeg liker veldig godt den splitten vi har hatt nå – vi får kalle det koronamodellen. Et annet argument med den er at de lagene som går videre fra tredje runde, de får spille kamper som betyr noe i pre-season inn mot neste sesong. Det er ekstremt undervurdert, sier Knutsen til Nettavisen.

Knutsen understreker at det er hans mening og ikke nødvendigvis Glimts.

VG meldte nylig at NFF vurderer tre alternativer for cupen etter finalen i mai: Enten starte 2023-cupen i mai og fullføre samme år, fortsette med å dele cupen over to kalenderår eller å droppe cupen helt.

Ifølge avisen ønsker de fleste klubbene at cupen starter etter finalen i mai og avsluttes samme år.

– Det folk glemmer når de diskuterer dette er at tilbake i tid så gikk cupfinalen i midten av oktober. Nå er sesongen mye lengre, det er flere internasjonale perioder, og vi har forhåpentligvis flere norske lag som kan delta i Europa. Det er noe med summen av det, sier Knutsen.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

glimt