Per-Inge Johnsen

Knutsen tilbake på sidelinjen: –⁠ Utrolig godt

Etter tre kampers karantene for hendelsene i etterkant av møtet med AS Roma på Aspmyra er nå endelig Kjetil Knutsen tilbake på benken i Europa.


Tirsdagens kamp vil være første kamp i europeisk sammenheng siden Roma gjestet Aspmyra i April med bergenseren på sin faste plass på sidelinjen.

I etterkant av kampen mot Roma oppstod det et basketak mellom Bodø/Glimts hovedtrener og Romas keepertrener, Nuno Santos. Glimt hevdet fra sin side at Knutsen ble angrepet av Santos, mens motsatte leir hevdet det motsatte. 

I etterkant av hendelsen fikk både Knutsen og Santos tre kampers karantene i europeiske turneringer, som også innebærte returoppgjøret i Roma hvor igjen temperaturen steg da Knutsen satt på tribunen, mens Santos varmet opp med Romas keeper, Rui Patricio. 

Suksesstreneren selv forteller til Avisa Nordland at han ser frem til å være på sidelinjen igjen. 

– Den kampen mot Klaksvik, det å sitte gjemt bak en tribune, det var brutalt. Det er en av mine verste opplevelser i fotballsammenheng. Å se et lag som ikke var klar for hva som møtte de, det så jeg egentlig etter ti sekunder. Heldigvis kom vi oss ut av det. Det er jo dette vi lever for, det er vann og brød. Så for meg er det utrolig godt å få være tett på laget, sier Kjetil Knutsen til AN. 

Kampen mot Linfield tirsdag blir dermed Knutsens første kamp på sidelinjen i europaspill siden april, etter å ha gått glipp av både returoppgjøret mot Roma, og begge kampene mot Klaksvik i denne sesongens kvalifisering. 

Dersom Glimt tar seg videre fra også denne runden venter enten Žalgiris fra Lituania, eller Malmö fra Sverige i neste runde. Dersom det ikke skulle gå veien er det kvalikspill til Europa League som venter.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.