Foto: Mats Torbergsen / NTB

Glimt videre i cupen etter målfest

Det er duket for kvartfinale i Norgesmesterskapet lørdag ettermiddag, hvor Bodø/Glimt tar i mot Viking på hjemmebanen, Aspmyra.


 

Klokken 16:15 sparkes kampen mellom laget fra Stavanger og Bodø i gang. Tidligere i dag meldte Bodø/Glimts trener, Kjetil Knutsen at det blir en spennende kamp.

– Vi gleder oss, for det er jo kvartfinale i cupen. Det er noen gjeve ting som ligger i potten, sier Kjetil Knutsen til Bodø Nu.  

Det er knyttet stor spenning rundt kampen, da tidligere Bodø/Glimt spiller, Lars-Jørgen Salvesen, er å finne på motstanderlaget.

Salvesen var selv på scoringslista da Viking sendte Rosenborg ut av NM. På spørsmål om det ville vært typisk at Salvesen sendte Glimt ut av cupen, sier treneren følgende:  

– Hvis det blir sånn, så er det vi som ikke er gode nok. Det er ikke overtro som avgjør den kampen her. Vi bør bruke det som en fordel at vi kjenner han, vi skal ikke lage det til en mystisk greie, sier Knutsen.

Her er Knutsens elleve utvalgte menn: 

Julian Faye Lund - Brice Wembangomo, Brede Moe, Marius Lode, Fredrik Bjørkan - Hugo Vetlesen, Patrick Berg, Albert Grønbæk - Joel Mvuka, Runar Espejord, Amahl Pellegrino.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.