Per-Inge Johnsen

Laget som skal møte Tromsø er klart - Knutsen overrasker

Endelig er dagen alle fotball-fans i Norge elsker her. Fulle tribuner, 16.mai-kamp og med nord-norsk duell, er alt lagt til rette for en vanvittig fotballkamp på Aspmyra.

Bodø/Glimt må klare seg uten viktige navn som Ola Solbakken, Anders Konradsen og Ulrik Saltnes i kveldens kamp mot Tromsø. De to førstnevnte er ute med skade, mens Saltnes fortsatt soner suspensjon etter kampen mot Viking.

Laget klarte imidlertid å karre til seg et poeng i forrige runde mot LSK, men alt ligger til grunn for at de helgule er mer enn klare for å kjempe om tre av tre mulige når det er duket for en nord-norsk duell på Aspmyra.

Gjestene på sin side har i likhet med Glimt hatt en solid åpning av sesongen. De røde og hvite har like mye poeng som Glimt, dog har de en kamp mer spilt. Samtidig er det er verdt og nevne at de kommer til Bodø med en svekket spillerstall, noe som kan gjøre det vanskelig å kjempe om full score foran et stappfullt Aspmyra.

Tiden vil vise hvem som går ut av den nord-norske duellen som storebror.

Bodø/Glimt stiller med følgende startellever:

Haikin - Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo - Vetlesen, Vetti, Sørli - Pellegrino, Espejord, Koomson

Kampen sparkes i gang klokken 18:00

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.