Laila Holmvaag er ansatt som ny økonomi- og administrasjonssjef i Stormen. Foto: Stormen Konserthus

Laila har sikret seg toppjobb i Stormen

Skrevet av pressemelding
11.09.2018 12:14 - OPPDATERT 11.09.2018 12:56

– Jeg har fått et svært godt inntrykk.

Laila Holmvaag er ansatt som ny økonomi- og administrasjonssjef for Stormen Konserthus.

Hun kommer fra stillingen som bedriftsrådgiver i Handelsbanken hvor hun har jobbet i 10 år. Hun har tidligere erfaring fra stillingen som Økonomisjef i Værøy kommune. Laila er utdannet ved Handelshøgskolen i Bodø og har en master i Bedriftsøkonomi.

– Etter 10 år i bank ser jeg nå frem til nye utfordringer i Stormen. Jeg har fått et svært godt inntrykk av Stormen gjennom en positiv og profesjonell rekrutteringsprosess. Jeg gleder meg til å hilse på nye kollegaer og til å bli en del av det teamet som sørger for gode kulturelle opplevelser for byens befolkning, sier Holmvaag.

Direktør Rolf-Cato Raade ser frem til å få Holmvaag med på laget.

– Vi hadde flere godt kvalifiserte søkere til stillingen. Laila Holmvaag utpekte seg først og fremst med solid erfaring og dokumenterte resultater innen økonomi og administrasjon. Laila er kreativ med mye energi og hun er veldig motivert for oppgavene i Stormen, avslutter Raade.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.