Jonny Gulbrandsen og Truls Naas (t.v.) er klare til serieåpning på søndag. Foto: Espen Bless Stenberg

Landet Eliteserie-avtale med Glimt: – Nå kan du ta kampene med deg på Keiservarden

Skrevet av Roar Wiik
05.05.2021 11:08 - OPPDATERT 05.05.2021 13:12

Radio 8000 og Bodø Nu har inngått Eliteserie-avtale med Bodø/Glimt.

I oppkjøringen til Eliteserien 2021 har Bodø Nu og Radio 8000 samarbeidet for å dekke de to treningskampene Glimt har hatt på Aspmyra. Først mot Tromsø, og så mot Brann. Interessen for radiosendingene som går over flere plattformer har vært stor. Såpass stor at begge aktørene fortsetter samarbeidet.

– Nå har vi fått landet en avtale med Glimt som gir oss rettigheter til å sende alle kampene i Eliteserien, sier Jonny Gulbrandsen i Radio 8000. 

Stor velvillighet

Den første kampen genererte omlag 2500 lyttere. Interessen rundt Brann-kampen var stigende, og over 5000 Glimt-supportere valgte å starte videostreamen fra Bodø Nu. Jonny Gulbrandsen sier at den økende interessen for radiosendingene gjorde valget lett. 

– Interessen er stigende for oss, og det er veldig morsomt. Men det viktigste nå er at vi får formidlet kampen til veldig mange Glimt-supportere som ikke får vært på Aspmyra. Nå kan man putte proppene i ørene og ta seg en tur på Keiservarden med kampen på øret, sier Guldbrandsen. 

Han berømmer Glimt for stor velvillighet i prosessen. 

– Det at vi har fått landet en avtale med Glimt er helt gull for oss. De har vist oss en stor velvillighet som slipper oss til på kampene sammen med Bodø Nu. 

Artikkelen fortsetter under lenka. 

Stor interesse rundt Glimt

Førstkommende søndag åpner Glimt hjemme mot erkerival Tromsø. Det er nå det gjelder for de regjerende seriemesterne, som bare klarte uavgjort mot Tromsø i oppkjøringa. 

Sjefredaktør Espen Bless Stenberg i Bodø Nu sier at man har store forventninger til samarbeidet med Radio 8000, og ikke minst Bodø/Glimt. 

[annonse]
– At så mange har valgt oss som alternativ i oppkjøringskampene viser at det er et behov for radiosendte kamper. I tillegg vil nok interessen for Glimt være større enn noensinne, og da må man kjenne sin besøkelsestid. Valget vi har tatt med å samarbeide med Radio 8000 har derfor vært veldig lett for oss. 

Kampen på søndag starter klokken 18.00. Radio 8000 og Bodø Nu starter sendingene en halvtime før kamp, og vil by på intervjuer, og siste nytt fra Glimt-leiren. 

Kommentarer er Jonny Gulbrandsen og Truls Naas. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.