Lasse ble matchvinner i årets andre treningskamp

Bodø/Glimt møtte Viking til treningskamp torsdag, hvor ingen av lagene sparte på kruttet.


Bodø/Glimt og Viking gikk hardt ut fra start i Spania, og sparte ikke på kruttet i åpningsminuttene. Harde taklinger og høy intensitet var noe som preget de første minuttene av kampen.

Den første solide målsjansen kom etter syv minutter, hvor Sondre Sørli kunne satt kampens første scoring. Dessverre for vingen sin del, traff han ikke godt nok i avslutningsøyeblikket. Etter kvarteret spilt var også Viking farlig frempå, men takket være en våken Faye Lund, slapp Glimt med skrekken.

Inn mot pause bølget det mye frem og tilbake hos begge lag. Glimt styrte det meste av banespillet, men slet å finne frem til nettmaskene mot et godt Viking-forsvar. Av de sjansene som ble skapt, var det en del slurv og lite direkte pasninger fremover i banen som ble utslagsgivende for at det ikke ble noen nettkjenninger i kampens første omgang.

Til andre omgang gjorde Bodø/Glimt to endringer på laget. Nino Zugelj kom inn for Sondre Sørli, og Morten Konradsen inn for Japeth Sery Larsen.

Kort tid etter omgangen ble sparket i gang, fikk Glimt tildelt straffespark etter at Lasse Nordås sendte ballen opp i armen på en Viking-spiller. Spissen straffen selv, og satte ballen i vinkelen.

Etter timen spilt ble det gjort store utskiftninger på laget, hvor kun Hugo Vetlesen og Patrick Berg var igjen på banen av den opprinnelige startelleveren. Det førte til at en av de ferskeste signeringene, Adam Sørensen, fikk sine første minutter i gul trøye. 

I samme stil som i første omgang, skjedde det ikke all verden fremover i banen for noen av lagene de siste førtifem. Glimt var nære på halvveis ut i omgangen hvor Vetlesen steg til værs på innlegg fra Koomson. Indreløperen fikk imidlertid ikke styrt headingen mellom stengene. Siddisene forsøkte iherdig å krige seg til utligningen, men kom til kort da Glimt-forsvare ryddet unna de sjansene som ble skapt. 

Kun to minutter før fulltid var Viking enormt nærme å sette inn utligningen. Det eneste som sto i mellom Viking og målet, var en årvåken Faye Lund som var kjapt nede på skuddforsøket og avverget en sen utligning. 

Bodø/Glimt holdt 1-0 ledelsen helt inn til døra, og tok det første stikket mot Viking for året. Etter det som ble en jevnspilt kamp, ble Lasse Nordås sin scoring fra krittmerke stående som det eneste målet i fra treningskampen i Spania.

 

 
 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.