Foto: Presse

Legendene går på scenen igjen: –⁠ Beistet er tilbake

Tungtvann skulle feiret 20 år som plateartister i 2020. Dette gikk naturlig nok i vasken på grunn av en viss pandemi, men nå er det dags for å oppleve legendene igjen.


– I 2020 skulle Tungtvann feiret 20 år som plateartister med brask, bram og flere festivaljobber. Det gikk selvsagt som det gikk, og jubileumskonsertene ble på rekke og rad først utsatte ett år, før de ble avlyste - med unntak av festivalen Bakgården, som gikk av stabelen i Harstad august 2021 - under gjeldende covid-restriksjoner. 

Det sier Gøran Aamodt i Svømmehallen Scene. 11. desember går nemlig Tungtvann på scenen i svømmehallen. 

– Restriksjonene er utgått og parkert med gjenåpning av landet nå i høst, og konsertplatene er tørket støv av, og blåst liv i. I første omgang er vi stolte og glade for å kunne invitere til en runde reale førjulskalas i utvalgte byer, der vi flytter oss inn fra festivalscenen til noen av våre absolutte favoritlokaler. Oslo, Bodø og Tromsø. 

Var du blodfan av Tungtvann tidligere, eller er du nysgjerrig på hva Jørg-1, og PoppaLars klarer å stelle i stand 20 år etter debuten, må man kjenne sin besøkelsestid. Kanskje dukker også bandets tredje medlem, Jan Steigen (aka: Håvard Jenssen) opp også. 

– Å du hildrande du, som vi gleder oss. Blodtrimmet maskineri, sultne på mer, og klare for å lage fest sammen med dere! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus vi bare kunne drømme om da de ble laget.Lyd, lys, julegløgg. Beistet er tilbake, med andre ord - håper vi ses.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.