Legender fra 2000-tallet kommer til Svømmehallen Scene

Svømmehallen Scene slipper nye navn.


– Vi gjentar suksessen fra i høst og inviterer til fest med to legender fra 2000-tallet på en og samme scene! Gjør deg klar for Basshunter og ItaloBrothers på Svømmehallen Scene lørdag 25. November. 

Det skriver daglig leder Susann Enebakk ved Svømmehallen Scene.

BASSHUNTER

Svenske Basshunter slo gjennom med et brak i 2006 med låta «Boten Anna» som ble en gigahit i Norge, og fulgte opp med «DotA» rett etter. Låtene ble senere også innspilt på engelsk med stor suksess, og siden den gang har han reist verden rundt og laget fest i alle kriker og kroker Nå kommer kommer Basshunter endelig til til Bodø for å løfte taket.

ITALOBROTHERS

 Tyske ItaloBrothers har laget fest i Norge siden de slo gjennom for alvor i 2009 med låta «Stamp On The Ground». Siden har de fylt dansegulvene med låter som «My Life Is A Party», «This Is Nightlife» og «Summer Air».

MR.DEE

Mr Dee, resident DJ for We Love The 90s & 2000s, tar turen over fra Sverige for å gi deg den beste partymusikken denne kvelden.

Konserten er 25. november og billettsalget starter 14. juni kl. 10.00.

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.