For første gang på fire år er Magnus Eliassen tilbake med ny musikk. Foto: Presse

Magnus Eliassen slipper ny musikk

Skrevet av Pressemelding
25.06.2019 09:09 - OPPDATERT 25.06.2019 10:04

Gjør comeback med "Savna dæ" førstkommende fredag.

Magnus Eliassen er tilbake med ny musikk for første gang på fire år. Etter å ha gitt ut de stillferdige og ettertenksomme låtene «Dersom æ vokste opp her» og «Stor» i 2015, forsvant den samfunnsengasjerte artisten ut av offentligheten. Nok en gang.

Forrige gang var etter at han og hans bror i 2013 brått kunngjorde at de skulle ta pause fra Sirkus Eliassen, den alt annet enn stillferdige bodøduoen som i 2011 og 2012 tok landet med storm. Siden har årene gått, uten så mye som et vindpust. Som så mange andre har vi lurt på hva som skjedde.

– Magnus er en fantastisk låtskriver, musiker og formidler. Men han er også en sjelden fri sjel. For fire år siden forlot han bare musikken og rampelyset. Frustrerende nok for oss etterlot han seg et knippe låter som etter min mening betyr noe. Og som på alle måter burde bli hørt. De er minst like relevante i dag som de var da han forlot dem for fire år siden. Dette var på tide, sier Bjørn Rogstad i Universal.

Det er derfor med ekstra stor glede vi kan meddele at Magnus endelig er klar for å vise frem ny musikk igjen. I sommer skal han i tillegg spille sin første konsert på mange år, på hovedscenen under Parkenfestivalen i hjembyen Bodø.

Førstkommende fredag slippes «Savna dæ», den første av de nye låtene. Magnus Eliassen har selv stått for tekst, musikk, innspilling, produksjon, miks og master.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.