Mona Mosti håper lefsene skal redde selskapet ut av koronakrisen. Foto: Tarjei Abelsen

Marcialonga utsettes

Skrevet av Truls Naas
19.01.2021 11:08

Grunnet snømangel i Sulis har Kobberløpet sett seg nødt til å utsette Marcialonga Arctic Ski Race til lørdag 27. februar.

Marcialonga Arctic Ski Race skulle gått av stabelen i Sulis søndag 31. januar, samtidig som løpet går i Italia.

Men snøen har latt vente på seg, og i følge værmeldingen ser den heller ikke ut til å komme i tide. Derfor blir rennet utsatt til lørdag 27. februar, skriver daglig leder Mona Mosti i en pressemelding.

At noe så absurd som mangel på snø var det som skulle skjære seg hadde daglig leder i Kobberløpet, Mona Mosti, aldri sett for seg.

Hadde noen fortalt meg at vi skulle ha snømangel i Sulis i januar så hadde jeg nok ledd. Dette kunne vi aldri forestilt oss, sier Mosti.
- Det er synd at vi blir nødt til å utsette verdens første Marcialonga Arctic Ski Race. Men skal vi få den kvaliteten på rennet som vi ønsker, og som løperne fortjener, så er vi fullstendig avhengig av mer snø. Da har vi kommet frem til at det beste bare er å utsette, sier hun.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.