MinTrio gir ut Glimts nye låt. Foto: Roar Wiik

MinTrio og Halvdan står bak Glimts nye supporterlåt

Skrevet av Markus André Jensen
11.04.2019 10:00

Nå kan du høre låta på Spotify!

MinTrio med Halvdan Sivertsen håper på skape enda mer liv på stadion.

– Det er så morsomt at låten endelig er å finne på Spotify, sier leder for marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt, Jannike Ramsvik.

– VIKTIG

MinTrio har laget en ny supporterlåt til Bodø/Glimt, og har fått med seg selveste Halvdan Sivertsen på låta. Supportere fra J-feltet er med som korister på låta.

– For oss er Bodø/Glimt viktig. Det er en del av byen vår, av kulturen og musikken. Det er veldig gøy å kunne lage en supporterlåt til klubben i vårt hjerte, forteller Alexander Emilsen i MinTrio. 

Fra før er Halvdan Sivertsens supporterlåt «Førr Evig» den mest kjent supporterlåten til Glimt. 

– Vi konkurrerer ikke med «Førr Evig», vi håper begge låtene kan brukes om hverandre. Målet vårt er at «Toget fra Bodø» skal sette stemning. 

– EN LÅT SOM VIRKELIG FENGER

«Ikke nå polkagrispingla som syt og rulla og furta. Vi skal GI ALT i minimum 90 minutta!», låter en setning fra sangen. Ramsvik mener det bør være lov å komme med små stikk i en supporterlåt.

– Det er en låt som virkelig fenger og som det er enkelt å synge med på. Vi gleder oss veldig til å kunne spille denne låta på stadion og høre hele Bodø synge, sier hun.

Her kan du høre låta.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.