Snart kan Abdoulaye Koté spille for de gule. Illustrasjonsbilde. Foto: Per-Inge Johnsen

Monaco-spiller testes av Glimt

Skrevet av Preben Hunstad
08.07.2019 14:59 - OPPDATERT 08.07.2019 17:02

Denne uken tester Monaco-spilleren, og back, Abdoulaye Koté (20) kunstgresset på Aspmyra.

20-åringen som opprinnelig har spilt for U19- og 2. laget til storklubben Monaco skal de neste dagene vise seg frem på treningene til Bodø/Glimt. Det skriver an.no.

– Han er gratis, og vi fikk et innspill på at han kunne være interessant for oss. Vi så han en del på video, og likte det han viste der. Han virker spennende. Derfor har vi sagt ja til at han skal være her noen dager. På den måten får vi et litt bedre inntrykk, sier sportslig leder i Bodø/Glimt, Aasmund Bjørkan til avisen. 

THIERRY HENRYS FAVORITT

I fjor kunne han skryte på seg å ha spilt tre kamper for Monaco U19 i UEFA Youth League og ifølge Bjørkan skal en stor spiller ha vist interesse i han.

– Han har spilt på ok nivå, og mot kvalifiserte spillere og lag. Han har trent litt med A-laget til Monaco, og var etter det vi har fått høre en favoritt hos Thierry Henry den tiden han var der, sier Bjørkan til an.no

GOD KVALITET PÅ TRENINGEN

Abdoulaye Koté skryter av det han har blitt møtt med på Aspmyra den ene økten han hittil har vært med på.

– Jeg er glad for å være her. Det var en god trening, og Bodø virker seg som en fin by. Kvaliteten på treningen var også god, sier han til nettstedet.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.