Foto: Hanna Johre / NTB

Mourinho: Sesongen kan være over for Solbakken

Ola Solbakken (24) fikk en sjelden kamp fra start i Romas 1-0-seier over Torino, men den tidligere Bodø/Glimt spilleren måtte forlate banen med skade.


Etter at 72 minutter var spilt, var det slutt for den tidligere Bodø/Glimt-spilleren. Han ble assistert av banen og skar grimaser med det som så ut til å være smerter i skulderen.

Fra før er nederlandske Rick Karsdorp, som ble brukt på høyre back og kant, utilgjengelig.

– Vi har gitt fra oss Karsdorp for resten av sesongen og kanskje til og med Solbakken, sa Mourinho etter kampen, den italienske avisen Gazzetta dello Sport.

Solbakken startet kun sin andre kamp i Serie A denne sesongen. Den forrige fra start var mot Hellas Verona i februar. Da ble han matchvinner med det som er hans eneste mål til nå i den italienske toppdivisjonen.

Paulo Dybala scoret kampens eneste mål på straffespark etter sju minutter. Roma ligger på 3.-plass i Serie A, fem poeng bak Lazio på plassen over. Sistnevnte klubb slo Juventus 2-1 på hjemmebane lørdag kveld.

Napoli topper tabellen med 74 poeng.

(©NTB)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.