Gary Lloyd Grimstad, daglig leder Pharmatech Norway, er tilfreds med å ha landet en avtale med HelloSkin. Foto: Presse.

Bodøselskap landet avtale med internasjonal hudpleie–gigant

Skrevet av Tore Isaksen Seeberg
13.03.2018 13:55 - OPPDATERT 13.03.2018 17:02

MYK hudprodukter og Bodøsalven skal nå selges internasjonalt gjennom hardtsatsende HelloSkin.

Bodøselskapet Pharmatech Norway har inngått en avtale med HelloSkin, et netthandelkonsept som er tilknyttet legemiddelprodusenten LEO Pharma AS, om å selge deres produktserie MYK.

HelloSkin opererer i dag i Norge, Danmark, Sverige og Storbrittania – og fortsetter å ekspandere.

– ANERKJENNELSE

For MYK er det en anerkjennelse av kvaliteten på produktene, og det vil åpne for helt nye og vesentlig større markeder, sier daglig leder Gary Lloyd Grimstad.

– Dette er stort og svært spennende. Det er en seriøs, tung og profesjonell aktør som nå vil samarbeide med oss, sier han fornøyd.

Pharmatech Norway er en liten bedrift som ble etablert i 1994, og er nasjonalt kanskje mest kjent for Bodøsalven.
Grimstad er daglig leder Bodø-selskapet som i 2014 lanserte sine produkter for hud- og hårpleie under merkevaren MYK. 

– MYK og HelloSkin har et felles mål om å hjelpe mennesker med kroniske hudproblemer som psoriasis, eksem, akne og tørr og sensitiv hud ved bruk av naturlige produkter. Derfor ønsker vi et samarbeide, sier Fredrik Amundsen, business developer i HelloSkin.

Han representerer også LEO Innovation Lab, en selvstendig enhet under legemiddelprodusenten LEO Pharma, som for tiden jobber med å lansere netthandelskonseptet på det norske markedet.

HELNORSK

MYK er det første helnorske merket som er med på laget til den internasjonale aktøren; MYK er utviklet, produsert, designet og pakket i Norge.

Det er ifølge Amundsen spesielt viktig for HelloSkins norske nettbutikk å kunne tilby norske produkter fra en kvalitetsleverandør.

– Samtidig er vi et internasjonalt konsept som kontinuerlig ekspanderer til nye markeder. Da er det avgjørende å ha en god produktportefølje som når ut til flere segmenter. Her vil MYK spille en viktig rolle, mener Amundsen.

HelloSkins medisinske team har testet og godkjent samtlige MYK-produkter som trygge, gode og effektive hudpleieprodukter. I snitt godkjennes kun en ett av tre produkter i denne testen.

Pressemelding.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.