Håkon Møller (MDG) og PNM-komiteen flytter inn i ByLab Bodø på onsdag. Foto: Bodø kommune

Nå flytter han inn i Bylab Bodø

Skrevet av redaksjonen
16.04.2018 09:13 - OPPDATERT 16.04.2018 10:10

Onsdag er det klart for nytt møte i plan-, næring- og miljøkomiteen (PNM). Men denne gangen skal møtet for aller første gang holdes i den nye bylaben på Stormen bibliotek.

- Møtene i PNM-komiteen er åpne for publikum. Kommunens midlertidige lokaler i Moloveien er ikke noe naturlig sted å oppsøke for folk flest. Nå prøver vi noe nytt ved å ta i bruk biblioteket og bylaben, sier komiteens leder Håkon Møller (MDG).

Bylaboratorium

Bylab Bodø åpnet 5. april, og er byens eget bylaboratorium midt i Stormen bibliotek.

Det er et sted der innbyggerne i Bodø og alle som ønsker kan komme med forslag og løsninger på hvordan Bodø i framtida skal bli en bedre by å bo i.

Lokaldemokratiet

Møtet i PNM-komiteen starter klokken 10.00, onsdag 18. april.

Møller både håper og tror det vil fungere bra å holde komitémøtet i bylaben.

- Hvis vi vil at folk skal engasjere seg mer, må vi gjøre det enklere for innbyggerne å sette seg inn i kommunens virksomhet. Lokaldemokratiet og den politiske debatten skal ha gode kår i Bodø, også mellom valgene. Der kommer Bodø Bylab inn som et utrolig nyttig verktøy, sier Håkon Møller og legger til:

- Jeg ser ikke bort fra at flere komitémøter vil bli avholdt i bylaben i fremtiden.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.