Styreleder i Blåfrost, Endre Grønnslett, Bådins Andreas Myrvold og festivalsjef Øivind Holthe. Foto: Presse

Nå kan du nyte Blåfrost om sommeren

Skrevet av Sindre Kolberg
08.08.2018 11:55 - OPPDATERT 08.08.2018 12:00

– Vi er faktisk så fornøyd med dette ølet at vi vurderer å ta det inn i vårt helårssortiment!

– Blåfrost fikk en fantastisk mottakelse i vinter! Ølet solgte ut i rekordfart, sier daglig leder i Bådin, Andreas Myrvold som forklaring på hvorfor det nå, midt på sommeren, trilles tusenvis av ølflasker med den populære vinterfestivalens navn ut av bryggeriporten i Bodø.

– Vi er faktisk så fornøyd med dette ølet at vi vurderer å ta det inn i vårt helårssortiment, sier Myrvold.

Både i butikker og på utesteder ble festival-ølet som ble lansert på nyåret, rett før Blåfrost 2018 en umiddelbart suksess.

Etter noen få dager på markedet var alt utsolgt.

– Ølet er lett og leskende og akkurat passé bitter. Jeg blir faktisk tørst når jeg skal prøve å beskrive det, ler Andreas Myrvold.

Han får assistanse fra festivalsjef Øivind Holthe.

– Blåfrost-ølet passer like godt til deilige seinsommerkvelder, som på en kokende heit konsert. Vi er ekstremt stolte over at produktet er blitt så populært, sier Holthe.

Blåfrost er et lyst og fruktig øl som fenger både ølentusiastene og massene.

– Akkurat som festivalen, smiler Holthe.

Bådin har på rekordtid blitt et av Norges ledende bryggerier og de siste par årene har det blitt mange høydepunkter og utmerkelser. Bryggeriet hadde to øl på topp 4 i Ølportalens sommerøltest, de vant VG's sommerøltest, og gikk også hen og vant den nordiske bryggericupen

Nå kan du nyte Blåfrost også om sommeren. Stor etterspørsel og rekordraskt salg fikk Bådin til å brygge en ekstra runde med det svært populære festival-ølet.

I tillegg til regionale utesteder og enkelte restauranter, blir Blåfrost også å finne i butikkhyllene.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.