Andreas Spørck hos Bjørk går ikke for kjøttfri mandag, men en nesten helt vegansk fredag på Bjørk. Foto: Preben Hunstad/BAMA Storkjøkken/Tommy Andresen

Nå satser en av byens mest populære restauranter vegansk

Av Mariell Tverrå Løkås
26.04.2017 15:05 - OPPDATERT 17.10.2017 14:49

– Vi har gått videre fra den tiden vegetarianere ble avspist med isebergsalat og Thousand Island-dressing.

Det sier kjøkkensjef Andreas Spørck på Bjørk. 

Hver fredag er et sted mellom 100 og 150 gjester innom den populære lunchbuffeten til restauranten. Som regel er det både kjøtt, fisk og egg

Få full tilgang til Bodøs mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger.

Kun 99 kr/mnd – abonnementet fornyes automatisk – ingen bindingstid


Logg inn