Nå kan du se alle kampene til Bodø/Glimt på TV 2s strømmetjenster. Foto: Terje Pedersen / NTB

Nå kan du se alle Glimt-kampene fra Eliteserien og OBOS-ligaen på denne strømmetjenesten

Bodø/Glimt vant Eliteserien forrige sesong. Når årets sesong starter, kan de som har et TV 2 Play Total-abonnement se alle kampene fra både Eliteserien og OBOS-ligaen.

Ifølge en pressemelding har Discovery og TV 2 har inngått en distribusjonsavtale om sendinger fra Eliteserien og OBOS-ligaen kommende sesong. Som gjør at Eliteserien-sendinger skal også vises på TV 2 Play. 

Dermed vil de to øverste fotballigaene i Norge for første gang være tilgjengelige både på Discovery+ og i TV 2 Play Total – i tillegg til MAX, Eurosport Norge og Eurosport eventkanaler via norske TV-distributører.

– Vi har inngått en distribusjonsavtale med TV 2, tilsvarende det vi har med andre norske distributører. Det betyr at alle kampene i årets sesong vil være tilgjengelig på Discovery+, Discoverys lineære kanaler hos flere norske distributører, og nå også som en del av TV 2s premium fotballprodukt, TV 2 Play Total. Dette er en veldig god løsning både for oss, TV 2 og norsk fotball, og det er en veldig fin måte å avslutte rettighetsperioden på. Vårt mål er at interessen for norsk fotball skal vokse ytterligere i året som kommer, sier Espen Skoland, leder for Discovery i Norge. 

TV 2-sjef Olav T. Sandnes mener den nye avtalen vil gi norsk fotball et sterkt utstillingsvindu. 

– Dette er en spennende avtale for TV 2, som gir oss muligheten til å vise norsk fotball fra de to øverste divisjonene ett år før vi selv overtar rettighetene. Sendingene fra Eliteserien blir distribuert gjennom TV 2 Play Total, som også inneholder blant annet hele Champions League, hele den spanske La Liga og Premier League. En distribusjonsavtale med Discovery gjør oss i stand til å gi norsk fotball et enda sterkere utstillingsvindu. Når vi legger til at TV 2 skal sende EM i fotball for kvinner, VM i fotball for herrene og alle Norges landskamper i 2022, har vi mye å tilby norske fotballfans i året som kommer, forteller Olav T. Sandnes. 

 

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.