En rekke interesserte har meldt seg etter at Håvard Lund la ut stilling som vaktmester her. Foto: Martin Losvik.

Nærmere hundre vil jobbe to måneder gratis på Fordypningsrommet

Av Tore Isaksen Seeberg
11.01.2018 11:28 - OPPDATERT 22.01.2018 08:38

– Mailen har eksplodert!

Nærmere hundre mennesker har søkt på jobb som vaktmester ved Håvard Lunds unike overnattingssted, "Fordypningsrommet," på Fleinvær.

Det sier gründeren til NRK Nordland.

Lund forteller at de leter etter en person som kan fungere som vertskap og vaktmester - og at det ikke står på interessen.

– Etter at vi la ut stillingsannonsen har mailen nært eksplodert. I går morges hadde vi i underkant av hundre søknader, sier han til NRK.

Saken fortsetter under bildet.

Håvard Lund kan glede seg over stor interesse for hans hjertebarn, Fordypningsrommet. Foto: Rune Nilsen.

Han forteller videre at det slett ikke bare er nordmenn som søker seg den. Etter at blant annet CNN laget sak om hans unike prosjekt i havgapet, har interessen eksplodert internasjonalt.

– Det er folk fra hele Europa som søker, uten at jeg spesifikt har oversikt over alle nasjonalitetene til søkerne, sier Lund.

Det er gått omkring halvannet år siden Lund først åpnet dørene til sitt spektakulære hotell.

Etterspørselen skal ifølge gründeren være meget god. 

– Vi har opplevd en bra pågang fra både enkeltpersoner og store grupper som har lyst til å komme på besøk. Vi har samtidig alltid vært klar over at det kommer til å ta tid med lønnsomheten, men alt går nå etter planen, sier han videre til NRK.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.