Sondre Brunstad Fet fikk omtrent hele 2022-sesongen ødelagt av skader. Foto: Mats Torbergsen/NTB

Nærmer seg comeback etter skademarerittet: –⁠ Var litt irritert for at vi gikk inn i ferien


Etter bare en drøy time med fotball det siste året nærmer Sondre Brunstad Fet (25) seg en etterlengtet retur på fotballbanen, skriver Eurosport

 Grunnet flere skader var han bare involvert i to kamper i år, etter å ha vært en av Kjetil Knutsens mest betrodde menn på et høytflyvende Bodø/Glimt-lag i 2020 og 2021. 

– Det har vært tungt. Det er først og fremst frustrerende, for du føler du kunne vært utpå der og utgjort en forskjell. Det hjelper litt når det går bra, men det er ekstra frustrerende når vi ikke får det til, samtidig som jeg sitter på tribunen og må se på. Det er det kjedeligste i hele verden, sier Fet til Eurosport. 

2022 startet med hofteproblemer. Så fikk midtbanespilleren en skade på baksiden av låret - før en kneskade gjorde at han måtte operere. 

Nå nærmer altså 25-åringen fra Ålesund seg et comeback. Han rakk akkurat å være litt på treningsfeltet før Bodø/Glimt tok juleferie. 

– Savnet er stort. Jeg var litt irritert for at vi gikk inn i ferien, sier midtbanespilleren til Eurosport og ler. 

Han signerte nylig en ny treårskontrakt med Bodø/Glimt, og regner med å være ganske delaktig fra starten av kommende sesong. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.