Foto: Officelink

Nasjonalt ladeselskap kjøper Charge365

Skrevet av pressemelding
06.11.2019 09:17

Etter gjentatte forespørsler fra kunder, velger ZAPTEC å inngå et samarbeid med Officelink.

ZAPTEC har kjøpt betalingstjenesten Charge365 fra OfficeLink AS, og utvider med det tjenestespekteret for kundene.

- Samtidig fortsetter vi vårt svært gode forretningssamarbeid med OfficeLink, som fremdeles vil være en stor aktør på ladesystemer og betalingsløsninger fra ZAPTEC. For eksisterende og nye kunder av Charge365 fortsetter alt som før, skriver administrerende direktør ved ZAPTEC, Anders Thingbø i en pressemelding.

- Vi har i lengre tid opplevd at kunder forventer at ZAPTEC selv skal tilby betalingstjenester av ZAPTEC-ladeanlegg. Denne etterspørselen kommer spesielt fra borettslag og sameier som ønsker enkel, nøyaktig og rettferdig avregning av elbillading. Vi har tro på at oppkjøpet vil sette oss i stand til å levere et enda bedre og helhetlig produkt- og tjenestetilbud for våre kunder, fortsetter han.
 
Charge365 er en ledende aktør på det norske markedet som tilbyr enkle og velprøvde betalingstjenester for ZAPTECs ladesystemer. Det er omtrent 2000 betalende kunder av Charge365 som omfattes av avtalen, som i dag får betalt ladestrømmen på en enkel måte hver måned.

- For nye og eksisterende kunder av Charge365 fortsetter alt som før på kort sikt, samtidig som vi planlegger for overføring av drift, utvikling og support. På lengre sikt har ZAPTEC planer om å videreutvikle det som allerede er en veldig bra betalingstjeneste, i tillegg til å internasjonalisere den.

- ZAPTEC er opptatt av valgfrihet og gode ladeløsninger for våre kunder. Derfor beholder vi vårt gode samarbeid med eksisterende leverandører av betalingstjenester. Det vil sikre kunder enkelhet og valgfrihet når det kommer til gode betalingsløsninger for lading av elbiler med ZAPTECs ladesystremer.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.