Foto: Sondre Skjelvik

Nebojsha vant gjev pris: –⁠ Jeg er veldig stolt

Markedsdirektøren i Power Office, Nebojsha Mihajlovski, ble kåret til årets B2B-markedssjef.


Hvert år kårer Kampanje «Årets markedssjef». Men i år som det andre året på rad, delte de torsdag kveld ut prisen for «Årets B2b-markedssjef».

Og spesialprisen gikk til Nebojsha Mihajlovski i Power Office. 

– Jeg er veldig stolt av at Power Office har kommet seg på lista og er blitt en av få topp-merkevarer i Norge. Så det er utrolig kult og jeg er veldig stolt av å få denne prisen, sier Mihajlovski til Kampanje.

B2B står for Business to business og er handel mellom bedrifter, til forskjell fra mellom bedrifter og forbruker/privatpersoner. 

– Et forbilde for enhver markedssjef innen B2B, sier juryen om Nebojsha Mihajlovski.

Markedsdirektøren har ifølge juryen en «sjelden evne til å kombinere fag, magefølelse, og godt gammeldags guts» innenfor en kategori som butikk-til-butikk-markedsføring (B2B). Juryen viser til hva en av byråsamarbeidspartnerne sier om Mihajlowski som blant venner bare går under kallenavnet «Nesko».

– Det etterlyses mot blant markedssjefer innenfor B2B. Nesko er kanskje den som har mest av dette, står det i jurybegrunnelsen. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

næringsliv