Niklas Aune Johnsen er ansatt som innholdsprodusent i Bodø/Glimt. Foto: Bodø/Glimt

Niklas bytter ut NRK med Bodø/Glimt: – Dette blir helt knall!

Skrevet av Sindre Kolberg
14.09.2020 16:17 - OPPDATERT 14.09.2020 19:02

Har fått jobb som innholdsprodusent i klubben.

Glimt utvider sitt medieteam. Mandag ble det klart at Niklas Aune Johnsen har fått jobb som innholdsprodusent - marked og kommunikasjon i klubben. Aune Johnsen har tidligere jobbet med salg og marked i Glimt.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å komme tilbake til Bodø/Glimt og bli med på å videreutvikle klubbens satsing på kommunikasjon i egne og eksterne kanaler. Det blir spennende å se hva vi kan få til, men jeg er helt trygg på at det kommer til å bli vanvittig bra, forteller Aune Johnsen.

Daglig leder i klubben, Frode Thomassen, ser frem til å få flere med på laget.

– Klubben har de siste årene tatt nye steg på en rekke områder, og det er viktig at vi hele tiden er opptatt av å utvikle oss. I et moderne samfunn er det viktig at klubben evner å kommunisere på en god måte med supportere, partnere, publikum og folk flest. Vi er derfor svært glad for at Niklas igjen blir en del av laget, som skal bygge klubben for fremtiden. Gjennom Niklas har vi et mål om å heve produktet vårt ytterligere i forhold til kommunikasjon og sosiale medier, forteller Thomassen.  

Aune Johnsen kommer fra en stilling i NRK P1 Nordland. 

– Det har vært helt fantastisk å få lov til å være både morgen- og ettermiddagsselskapet til Nordland i NRK P1 de siste årene, og det er noe jeg aldri ville vært foruten, men nå er det på tide å dra tilbake til Glimt. Jeg digger å jobbe med radio, men det er for Bodø/Glimt hjertet mitt virkelig banker og derfor kommer dette til å bli helt knall, avslutter han. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.