Nordlandsbadet halverer prisen på søndag. Foto: Arkiv

Nordlandsbadet halverer prisen på søndag

Skrevet av Sindre Kolberg
14.09.2018 09:41

"Den store badedagen" markeres også i Bodø.

På søndag arrangeres den store badedagen i Nordlandsbadet. Den store badedagen arrangeres hvert år på den 3. søndagen i september, som i år er den 16. september.

Den store badedagen er en nasjonal kampanje organisert av Badelandene.no og hele 27 badeland er medlemmer; Alta i nord til Lyngdal i sør. Alle medlemsbadene gir halv pris på inngangsbillettene denne søndagen.

«Vi ser fram til søndagen og håper mange tar turen innom Nordlandsbadet. I tillegg til halv pris på inngangsbilletten vil vi ha alle fasiliteter i bruk. Vi kommer til å kjøre bølgen ca. hver time, baderingene, vannpolomålene og løpematter er lagt ut til søndagen og vil være tilgjengelig for alle våre gjester. Her vil det være noe for både store og små. I tillegg kjører vi halv pris på vår velværeavdeling også, så er det noen som ønsker å komme for å slappe av og ha en rolig søndag kan de gjøre det der, sier Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum.

Formålet med Den Store Badedagen er å skape positiv oppmerksomhet og interesse for å bade, svømme og være aktiv i form av hyggelige familieaktiviteter. Bølgebassenger, vannsklier, boblebad, stupetårn m.m. er alle aktiviteter som en aldri blir for voksen for. Alle blir som barn igjen - og herlige badeopplevelser er en god og aktiv form for å dyrke tid sammen med familien! 

En dag i badeland er en aktiv dag for familien. En forbinder det ikke nødvendigvis med trening, men etter noen timer har aktivitetsnivået garantert vært høyt. Lek og moro i badet er med andre ord godt for folkehelsen og hygge for hele familien.

Debatt
Bodø NU oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.