Gode tider for Nordlandsbadet. 69 prosent flere fant veien til bassenget sammenlignet med samme periode i fjor. Foto: Arkiv. Foto: Arkiv

Nordlandsbadet øker mest

Dårlig vær og speiderlandsleir sender Nordlandsbadet til topps på liste over badeland i Norge med størst økning i antall besøkende.


Det melder P4 Nyhetene, som har vært i kontakt med 14 badeland i hele landet. Blant disse har tolv økt antall besøkende sammenlignet med samme tid i fjor.

Og den største økningen finner vi altså i Nordlandsbadet i Bodø.

14.898 badegjester har i følge P4 vært innom mellom 1. juni og 9. juli. Det er 6090 flere gjester og en økning på 69 prosent fra samme periode i 2016.

- Det er vi svært fornøyd med, sier salgs- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum, som driver anlegget, Kristin Haugen, til P4.

Hun forklarer økningen med at relativt dårlig vær i starten på sommeren har fått folk til å bade inne i stedet for ute og at en del utenlandske turister er innom om sommeren.
 
I tillegg trakk speiderlandsleiren, som var i Bodø den første uka i juli, opp tallene.

- Da hadde vi besøksrekord, avslutter Haugen til P4.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.