Ingen personer var smittet hos Nordvik. Foto: Nordvik

Nordvik gjorde omfattende Korona-testing etter besøk av smittet takstmann. Nå er resultatene klare

Skrevet av Sindre Kolberg
29.10.2020 15:27 - OPPDATERT 29.10.2020 20:02

Ingen ansatte fikk påvist smitte.

Bodø Nu skrev tidligere denne uken om at en takstmann som viste seg å være smittet av Korona hadde vært innom tre av Nordvik sine avdelinger i Bodø.

Det førte til en omfattende testing av selskapets ansatte.

– Fredag 23. oktober mottok Nordvik beskjed fra en uavhengig ekstern takstmann at vedkommende hadde latt seg teste for covid-19. Grunnen var symptomer og nærkontakt med en smittet i Bodø samme uke. Takstmannen som ikke er ansatt hos Nordvik, hadde da vært på besøk hos tre av våre avdelinger samme tidsrom. Dermed ble våre medarbeidere som hadde vært i nærkontakt med den mulig smittede umiddelbart satt i karantene.

Det forteller Morten Michalsen, HR-, Miljø og Kvalitetssjef hos Nordvik i en pressemelding.

– Søndag ettermiddag 25. oktober fikk vi bekreftet at takstmannen var smittet. Dette medførte utvidet testing av våre medarbeidere i helgen og mandag, samt dialog med smitteverntjenestene i Bodø- og Fauske kommune, forteller Michalsen.

– Heldigvis viste testene at ingen av våre medarbeidere var blitt smittet. Man får seg en støkk etter ei slik erfaring og det understreker viktigheten av å ha gode smittevernrutiner. Nordvik vil fortatt ha fokus på gode smittevernrutiner for våre kunder og medarbeidere, for å begrense spredninga av Korona/Covid-19 framover, avslutter Michalsen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.