Mathias Normann ønsker å legge ballen død etter vinterens overgangsspekulasjoner. Foto: Per-Inge Johnsen.

Normann skværet opp med supporterne

Av Egil Rogstad
04.04.2017 22:23 - OPPDATERT 22.01.2018 18:26

Etter en stormfull vinter håper Mathias Normann at glimtsupporterne kan tilgi han.

Mathias Normann har siden sesongslutt i fjor ytret et klart ønske om å forlate Bodø/Glimt, og det hele toppet seg sist fredag da Normanns far gikk ut i VG og fortalte at Glimt hadde lurt han da de avslo et bud fra Vålerenga.

Normanns sterke ønske om å forlate Glimt har ført til mange krasse tilbakemeldinger fra klubbens supportere, men nå håper unggutten at han og supporterne kan stå sammen om å hjelpe Glimt tilbake til Eliteserien. 

Etter kampslutt i sesongpremieren mot Kongsvinger oppsøkte derfor Normann supporterne personlig for å takke for støtten han fikk under kampen.

– Det har vært tungt å lese en del av meldingene som har blitt skrevet om meg. Det var aldri min intensjon at noen skulle tro at jeg så ned på verken Glimt som klubb eller mine lagkamerater. Jeg ønsket at supporterne skulle vite dette, og derfor var det at jeg gikk bort til dem etter kampen, forklarer Normann. 

Ser framover

Midtbanespilleren håper nå at blikket kan vendes framover mot opprykkskamp for Glimt. 

– Jeg står fremdeles for mitt ønske om en overgang, men jeg håper at supporterne kan tro meg på at jeg ønsker å gjøre mitt aller beste for Glimt så lenge som jeg er her. I stedet for å hate meg hadde jeg satt stor pris på om vi kunne lagt ballen død og vende blikket framover, forteller Normann videre. 

Supporterne har nemlig en stor betydning både for Normann selv og lagkameratene. 

– Supporternes støtte under kamp betyr mye både for meg og for resten av laget. Det er viktig at vi kan stå sammen, og selv har jeg tenkt å gi alt jeg kan for Glimt i tiden framover. De jeg pratet med virket positive og jeg takket for støtten de ga som gjorde at vi kunne snu kampen mot Kongsvinger. Kampen om opprykk er tøff og jeg håper at vi alle kan være på samme side framover selv om ting har kommet litt skjevt ut i media i vinter, avslutter Normann. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.