Skjermdump fra italienske aviser. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Norske nyheter har nådd italienske aviser: – Det tok lang tid å vente, men til slutt kom den

Norske nyheter har nådd italienske aviser og flere refererer til pressemeldingen Bodø/Glimt selv sendte ut vedrørende episoden mellom Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos.

Den italienske avisen Il Romanista skriver at i går ble Roma beseiret på Aspmyra Stadion av Bodø/Glimt, men:

– Det som forårsaket diskusjonen var ikke selve spillet eller ytelsen til Giallorossi. Det som fanget alles oppmerksomhet, var kampen som fant sted på slutten av kampen. Hovedpersonene var Nuno Santos, trener for Giallorossi-keeperne, og Kjetil Knutsen, trener for Bodø/Glimt.

Etter kampen skal temperaturen ha steget i spillertunnelen, hvor oppsto det en situasjon mellom Knutsen og Santos. Politiet ble tilkalt for å håndtere den.

Sin egen versjon

Romas midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, skal i ettertid ha hendelsen ha fortalt sin versjon til italienske medier.

 – Jeg var vitne til en virkelig ubehagelig handling. Treneren deres angrep keepertreneren vår, Nuno Santos, på en sterk måte. Vi kom hit med all respekt, for dem og for konkurrentene. Laget slik er de er, er en fornærmelse mot alle, mot romerne, mot oss og konkurrentene. Det er en skam, skriver den italienske avisen la Republica, som påpeker at saken ble offentlig kjent først da Roma-spilleren oppsummerte det foran kameraene.

En annen italiensk avis, LAROMA24 skriver:

– Vi visste at det ville bli vanskelig, vi hadde allerede sett det i gruppespillet. Det var ikke lett å spille her med dette feltet og dette klimaet, men det er ingen unnskyldning. Vi hadde et bra spill etter min mening, de hadde bare to episoder i favør og de gjorde ikke mye for å lage dem. Vi har derimot hatt episoder der vi kunne ha gjort det bedre. Til slutt gikk det slik, de vant 2-1 men det er bare den første kampen, nå er det retur og vi kan ikke vente.

UEFA i besittelse av video

Den italienske avisen Il Mesaggero skriver at Bodø fordømmer Nuno Santos. De siterer en tittel fra norske medier hvor det står at Santos skal ha lagt hendene rundt Knutsens hals - hvor Bodø/Glimt hevder det er en video som beviser det.

– Det tok lang tid å vente, men til slutt kom den. Bodø/Glimt sin pressemelding om Knutsen - Nuno Santos - tvisten benekter ikke bare det som ble rapportert av Roma de siste timene, men refererer til og med til eksistensen av en video i besittelse av UEFA, skriver avisen. 

[annonse]
– Videoen, som betinges påkrevd, ville dokumentere angrepet på Knutsen ved representanter for romastaben. 

Videre bestemte Bodø seg for å politianmelde «Nuno Santos på bakgrunn av det fysiske angrepet på Kjetil Knutsen», skriver Il Messaggero. 

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.