Frisørkonsept kommer inn i Ramsalt.

MODE klar for Ramsalt-åpning. Satser friskt med unikt konsept

Skrevet av Andreas Sandnes Olsen
23.02.2021 21:06 - OPPDATERT 23.02.2021 22:01

Etter to års forsinkelser, og totalt fire års ventetid, åpner Mode Studio dørene i Ramsalt onsdag 3. mars.

Mode Studio har siden desember 2014 holdt til i Sjøgata 8 i Bodø.

De skriver i en pressemelding at det allerede etter få år ble klart at lokalene ikke var store nok til å tilfredsstille aktivitetsnivået og det konseptet jentene strebet etter å etablere.

– Når de dyktige folkene i Hundholmen Byutvikling ønsket oss over til Ramsalt, var vi ikke vonde å be. Nå er vi snart klare til innflytning og gjett om det blir en rå salong! sier styreleder i MODE studio, Joakim Olsen. 

Samarbeid

De trekker fram at de er en aktør som vil være noe mer enn å bare være frisør. 

– Allerede i 2014, som den første frisørsalongen i Bodø, valgte vi å inkorporere «studio» i firmanavnet. Dette for å ivareta et brennende ønske om å tilby noe mer enn «bare» frisørtjenestene.

Dette mener de nå vil optimaliseres i sine nye lokaler. 

– Hvor vi har egne behandlingsrom både til eget bruk og som kan leies ut til dyktige håndverkere innen hår-, hud- og kroppspleie. Mode har som mål å samarbeide med leverandører av miljøbevisste varemerker og produkter. For Mode-jentene handler det om kundeopplevelser. En klipp skal ikke bare være en klipp. Som kunde hos oss skal man lade batterier og ta en pause fra det som skjer på «utsiden». 

Unikt samarbeid

De har innledet samarbeid med Baker Olsen. 

– Bakeren står for all mat- og alkoholservering i våre lokaler, som man kan nyte både før, under og etter en time hos oss. Lokalene er delvis adskilte, men med en skyedør i stilig trådglass i inngangspartiet for enkelt å kunne flytte seg mellom konseptene.

[annonse]
– Mode er Bodøs første frisørkonsept med mulighet for permanent alkoholservering. Ett glass rødt eller en flakse fra Bådin mens man klipper seg gjør vel sjeldent opplevelsen mindre god!

Saken fortsetter under.

Bodø Bakeri blir en viktig del av Mode sine planer. Foto: Mode

– Velegnet til vennegjengen

Slik kan de ikke minst tilby en ekstra bra pakke for de som skal gjøre seg i stand til bryllup.

– Mode-jentene har spesialisert seg på brud og har nå optimalisert lokalene for å gjøre dagen perfekt! I tillegg til den vanlige gode opplevelsen alle bruder har fått hos oss gjennom tidene, så får bruden nå eget behandlingsrom og toalett til den store dagen sin. Servering med alle rettigheter gjøres av Baker Olsen, som spesialtilpasser et tilbud til bruden med følge. 

Det legges til: 

– Våre lokaler er også velegnet til vennegjengen som ønsker en bli ny-kveld eller bare en hyggelig samling på en fredags kveld før et restaurantbesøk eller en tur på byen. 

God plass

Lokalene er 178 kvm på gateplan mot sjøgata med tilhørende personalfasiliteter i 2. etg., herunder garderober, dusj, toalett og spiserom. Lokalene er utformet med en kapasitet for inntil 12 medarbeidere, inkl. evt. selvstendig næringsdrivende som har mulighet til å leie behandlingsrom i lokalene.

– Perfekt for den som har lyst å drive egen virksomhet, men samtidig ønsker å være en del av et større miljø! 

Idé og utforming er nøye planlagt av Mode-jentene med Fije i spissen, hvis planer er konkretisert på tegnebrettet av Radius Design i Oslo.

Den store åpningsfesten utsettes dessverre grunnet korona-situasjonen.

– Jentene lover likevel i samarbeid med våre leverandører å gi en ekstra oppmerksomhet til de første kundene som har booket de første timene. Pågangen er stor, så her må man være tidlig ute!