Banksjef i Sparebank1 Nord-Norge, Geir Terje Hansen og festivalsjef for Opptur, Ørjan Strand har nå inngått en ny samarbeidsavtale. Foto: Privat

Ny avtale sikrer nytt konsept for festivalen

Etter flere år med samarbeid har Opptur og Sparebank1 nå inngått generalpartneravtale.


– Gjennom mange år har Sparebank1 jobbet sammen med oss, nå tar vi skrittet videre og Opptur skal utvikles ytterligere, sier festivalsjef Ørjan Strand.

«Opptur For Alle» er fortsettelsen av konseptet Opptur arrangerte på torsdag før festivalen i 2022. Dette vil bli et rusfritt arrangement med fri aldersgrense særlig rettet mot barn og unge. Det vil være flere artister som opptrer gjennom dagen, samt tilbud om mat og drikke.

– Sparebank1 Nord Norge bidrar for å styrke kulturtilbudet i Bodø, spesielt rettet mot barn og unge, banksjef Geir Terje Hansen.

Avtalen har varighet på tre år og samarbeidet gir grunnlag for fortsatt utvikling av Opptur som festival og et nytt konsept i Oppturuniverset: «Opptur for alle».

– Vi er inne med et økonomisk bidrag over tre år som gir et godt grunnlag for prosjektet, sier Hansen. 

Nytt av året er at det også vil være ulike aktivitetstilbud på festivalområdet. En rekke kultur og idrettstilbud til barn og ungdom vil ha stand på området. Disse vil tilby aktiviteter og gi barn og unge mulighet til å se hvilke tilbud som finnes i Bodø.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.