Foto: Preben Hunstad/Tripadvisor

Restaurant Nyt tippet Bjørk av tronen

For nesten nøyaktig ett år siden var det meget hektiske dager i Nyt-lokalet. Det var få uker til de skulle åpne, og Bjørnar Wangen Bakkelund og Håkon Eide Lindberg brukte mange kveldstimer for å gjøre restauranten klar. I dag kan de se tilbake på et år med gode tilbakemeldinger - i hvertfall om vi skal tro Tripadvisor.

På Tripadvisor rangeres restauranter ut fra tilbakemeldinger fra personer som har besøkt dem. Det verdenskjente nettstedet er det mest brukte verktøyet for turister på kloden. Hvis man klikker seg inn på "De ti beste restaurantene i Bodø" finner man nå Nyt på plass nummer en.

Bjørk har lenge hersket på førsteplassen, men måtte nå nylig vike for den unge restauranten. Når Bodø Nu kontakter Bakkelund, er han på ferie, og hadde ennå ikke fått med seg nyheten.

– Oj, det er jo kjempeflott!

– Nå er ikke dette noe vi jobber mot, men det er et veldig godt tegn på at vi gjør noe riktig, sier han.

Tripadvisor brukes mye av turister, kommer dette til å hjelpe dere?

– Det hjelper nok litt ja. Selv om Tripadvisor er noe som mange bruker, så betyr ikke det at de går for de som er på topp hele tiden, men det er absolutt greit å være nummer en, sier han.

Selv mottar de mye skryt i restauranten.

– Vi får veldig mye bra tilbakemelding. Vi vil jo holde på med dette, og vi jobber og sliter for å gjøre det bra, så det er ekstra flott når tilbakemeldingene kommer. Det er kundene vi lever og ånder for, sier han.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.