Min Side, og tegning av nye abonnement er for øyeblikket stengt grunnet teknisk vedlikehold. Ved spørsmål kontakt kundesupport.

Ole-Andreas maner opp til kamp mot Hulløy: –⁠ Vi vil ikke la dem være ubeseiret

Ole-Andreas Skogvold forteller at Tverlandet er klare til å løpe mye når de møter Hulløy i sluttspillet, som forøvrig ikke har mistet et eneste poeng denne sesongen.


Bodø Nu sender oppgjøret mellom Hulløy og Tverlandet direkte fra klokken 19:45 på tirsdag. 

 – Det blir spennende å møte dem på banen. De har et godt forsprang så det skal godt gjøres å hindre dem i å rykke opp, men vi vil ikke la dem være ubeseiret så vi vil gi dem en god kamp, sier Skogvold. 

Djevelsk gode offensivt

Selv er Skogvold en av dem som har bøttet inn flest mål i divisjonen. Han har servert laget 19 mål så langt denne sesongen, bare ett mål bak Adrian Disco Skindlo fra Hulløy som ligger på delt tredjeplass på toppscorerlisten. 

– Hva tror du blir nøkkelen for å slå Hulløy? 

– De er et djevelsk godt offensivt lag. De er ikke dårlig defensivt heller, men tror det å være god på kontringer er nøkkelen. 

Saken fortsetter under bildet.

Det ble en tøff kamp mot Kråkegull i siste kampen før sluttspillet. Selv om Tverlandet lenge hadde overtaket, trakk Kråkegull det lengste strået og vant 4–2. Foto: Audun Sætermo

Blir mye løping

– Er det noen spillere du frykter på motstanderlaget? 

– De har mange gode spillere. De har Adrian Disco Skindlo som scorer mål og flere gode spillere på midtbanen. Vi må nok få føttene i gang for å stoppe dem, fastslår Skogvold. 

Selv om de har noen skader i troppen, stiller laget sterkt til kampen.

Kvalifiserte seg til sluttspill med målforskjell 

Det ble noenlunde dramatisk i forrige kamp for Tverlandet IL. De hadde sikret seg en plass i sluttspillet, men møtte Kråkegull som var klar til å gjøre et siste sprell i siste kamp før sluttspillet. 

Etter en jevn kamp mellom lagene, slapp Tverlandet inn to mål på tampen som endte opp med 4–2 tap. 

– Det hadde vært litt flaut å ikke komme med i sluttspillet, sier Skogvold. 

Men på grunn av den gode målforskjellen utdanket de Fauske/Sprint 2. 

– Hvordan tror du at det blir å spille sluttspill? 

– Det ser ut som vi har en god sjans til å nå andreplassen. Det er jevnt mellom lagene selv om Hulløy ligger på topp. 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Lokalfotball