Ole-Andreas Skogvold (midten) puttet seks mål i 11-1-seieren mot Storm Bodø. Mathias Lindquist til høyre bidro med tre, og Håvard Kvikstad med to. Foto: Magnus Skogvold

Ole-Andreas, Mathias, og Håvard bøttet inn mål for Tverlandet: –⁠ Øvelse gjør mester

Etter dagens kamp ligger Tverlandet IL på en femteplass på tabellen i femtedivisjon, og kan med det ta en velfortjent sommerferie.


Samtidig må nok Storm Bodø etter dagens seanse ta til treningsfeltet før sesongen starter på ny til høsten.

– Øvelse gjør mester, sier toppscorer og kaptein Ole-Andreas Skogvold på Tverlandet IL. 

Stor fordel

Han  bøttet inn hele seks mål, hadde en rekke assister, og som skapte store problemer for Storm Bodø sin forsvarsrekke gjennom begge omgangene. 

Skogvold mente Tverlandet fikk det enkelt, da Storm tillot dem å trille ballen oppover og møtte i tillegg ett lag som ble fort sliten.

– Vi merket at vi hadde en fordel i andre omgang når det kom til det fysiske, sier Ole-Andreas Skogvold til Bodø Nu.

Økte ledelsen

Tverlandet hadde full kontroll de første førti minuttene av kampen. De hadde allerede klart å få en firemålsledelse, og la seg noe bakpå og lot Storm slippe til framover. 

Det gikk ikke noe bedre for Storm i andre omgang som startet med å slippe inn nok et mål allerede ette fire minutter. Herfra gikk de to lagene to separate veier. Tverlandet spilte angrepsfotball og Storm Bodø prøvde fortvilt å forsvare seg, men til ingen nytte.

Til slutt endte det med hele 11-1-seier til Tverlandet. Storm Bodø ligger sist på tabellen med kun ett poeng etter ni spilte kamper. Neste kamp for Storm er først 20. august, borte mot Røst. Tverlandets neste kamp er mot Halsakameratene 20. august. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Lokalfotball