Ole-Andreas Skogvold jubler etter scoring for Tverlandet. Foto: Privat
Hulløy - Tverlandet

Ole-Andreas og Tverlandet hadde store ambisjoner før sesongstart, men har gått på en smell

Tverlandet hadde før sesongen store ambisjoner om å rykke opp til fjerdedivisjon. Nå må de stikke fingern i jorda, og innse at det kan bli tøft.


 – Vi har fått oss en vekker nå. Søndag hadde vi ei veldig bra trening, og vi har begynt å innse realitetene. 

Det sier spillende trener Ole-Andreas Skogvold på Tverlandet. Selv har han erfaring fra spill i andredivisjon for Nardo i Trondheim, der han rakk å få med seg 35 A-lagskamper mellom 2016 og 2019. Erfaringa fra andredivisjon er noe Skogvold har tatt med seg inn i jobben som trener i femtedivisjon, men han er tydelig på at det er store forskjeller på divisjonene. 

– Jeg lærte mye fotballfaglig sett som jeg har med meg. Det handler blant annet om seriøsiteten, treninger, forbehreldeser, og forventninger. Når det er sagt, så er det stor forskjell fra andre- til femtedivisjon, sier Skogvold. 

Vanskelig sesongstart

Før sesongen hadde Tverlandet planer om opprykk til fjerdedivisjon, men så langt har sesongen 2022 vært preget av mye sykdom innad i laget. Koronaen slo hardt ned på spillerne, og dette har vært med å prege oppkjøringene til kampene. 

– Det har vært veldig variabelt oppmøte på treningene, da vi har hatt en del Covid-smitte, og følgesykdommer på grunn av dette. Vi har hele tiden tre-fire stykker som ligger i feber, sier han oppgitt. 

Torsdag står Hulløy på andre banehalvdel på kunstgressbanen på Aspmyra. Kvaliteten i spillerstallen er fullt på høyde med den kommende motstanderen, skal vi tro Skogvold. Har Tverlandet dagen, vil de kunne stikke av med alle tre poengene. 

– Når vi ser på formen vår nå, så skal vi være fullt på høyde med Hulløy. Nå hadde vi ei god trening på søndag, med høyere kvalitet og seriøsitet. Fortsetter vi å tape kamper, så blir det vanskelig å kjempe i toppen. 

Direktesending

Tverlandet ligger på niendeplass med ett tap og én seier. De har til nå sluppet inn 13 mål, og bare maktet å score 10. Hulløy derimot, ligger på tredjeplass etter tre kamper, og tre seiere. Innstranda 2 leder serien med 12 poeng, mot Hulløy sine 9 poeng. Dog har Innstranda 2 én kamp mer spilt. På andreplass ligger Kråkegull med 10 poeng og 5 kamper spilt. 

Bodø Nu sender oppgjøret direkte torsdag. Kampstart er 20.00, og sendinga fra Aspmyra kunstgress starter 19.50.
Skaff deg tilgang til sendinga allerede nå. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Lokalfotball