Ole Dahls virksomheter samles nå i Vardegruppen. Foto: Presse

Ole slår sammen bygg og anlegg til én virksomhet

Av Bodø Nu
12.09.2017 15:38 - OPPDATERT 22.01.2018 17:37

Om få dager skifter Dahl Bygg AS, Dahl Maskin AS og to av de andre selskapene til Ole Dahl navn, og vil heretter inngå i Vardegruppen Holding AS.

Alt dette inngår fra midten av september i eierselskapet Vardegruppen Holding AS sin virksomhet. Her vil salg og produksjon videreføres med de samme dyktige medarbeiderne som før.

– Vårt forretningsområde vil være uforandret og vil fortsatt bestå i å holde posisjonen som den største boligbyggeren og maskinentreprenøren i regionen. Utover dette vil de ulike selskapene også delta i anbudsmarkedet samt drive med eiendomsutvikling, sier gründeren og lederen Ole Dahl.

Ole Dahl reiste sitt første bygg så tidlig som 1981, og har gjennom 36 år tilegnet seg nyttig kompetanse innen byggenæringen.

Han har også jobbet med jernbinding, forskaling og vedlikehold av utstyr hos Nordykk, og drev som snekker for sitt enkeltmannsforetak fram til 2006. Han har også maskin- og kranførerbevis, i tillegg til førerkort for blant annet lastebil.

I 2006 stiftet han Tømrer Ole Dahl AS, et selskap som senere byttet navn til Dahl Bygg AS. I 2012 ble Dahl Maskin AS etablert for å ta hånd om grunnarbeidet til den stadig økende boligbyggingen. Etter hvert kom også et eiendomsselskap og et selskap for prosjektutvikling.

Saken fortsetter under bildet.

Foto: Presse

Men, nå samler de altså alt under paraplyen Vardegruppen Holding AS.

– Vardegruppen ønsker gjennom sine bolig- og prosjektutviklingsavdelinger å bidra til utvikling av byer og tettsteder ved å tilføre boliger slik at vekst kan skje. De er også inspirert av å fremskaffe egnede boliger og skape gode bomiljøer, samt inspirert av engasjementet og interessen våre medarbeidere viser, sier Dahl. Entreprenøravdelingen bidrar til dette gjennom å tilrettelegge tomter samt ferdigstille uteområder med bla grøntanlegg. Utover dette tas det også jobb fra eksterne oppdragsgivere.

Bygg- og anleggsbransjen er en tøff bransje, og Dahl og hans medarbeidere er svært opptatt av kompetanseheving i bedriften og gjennomfører kontinuerlig nødvendige kurs og opplæring.

– Vi er opptatt av hele tiden å være oppdatert på det faglige, lover og regler, samt nye forskrifter. Tekniske nyvinninger tas i bruk stadig vekk, alt for å kunne gi en god kundeopplevelse.

Selskapet har også endret forretningsadresse og befinner seg i DNBs tidligere lokaler, Storgaten 56 i Fauske sentrum.

(Pressemelding)

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.