FRELSEREN: Pellegrino reddet Glimt - nok en gang. Foto: NTB Foto: MTO

«Opp fra de døde -  lenge etter påske»

B står for Brann. B står for Blytungt, Bunnsort og Bakrus. I dag virket alt sort som Bek. Men det finnes én mann. Ikke på B. Men på P. Pellegrino. Tårene kommer nå …


Jeg mener, når det står 0-2 så rømmer jeg inn på YouTube og ser lange videoer om hvordan du parterer en hel ku. Jeg hakker tenner og har svette hender.

Rømmer ut i hagen og rydder kvister. Henter frem en hel kylling og prøver å finne en korrekt måte å dele den opp. Tømmer oppvaskmaskinen som knapt nok har vært fylt. Bytter pose i støvsugeren og polerer oppvaskbenken.

SJAKK MATT

Gjør et desperat forsøk på å følge parti 14 i VM-matchen i sjakk, bare for å ramle inn i en gammel episode av «24». Krangler med hodet som er i krise, prøver å si til meg selv at med tap så leder vi fortsatt serien.

Går ut på trappa for lytter etter bruset fra Myra, men det er like stille som et landsmøte i Arbeiderpartiet.

SVIDD OG KORKET

Tar sjansen på å lage crispy chicken, men alt blir svidd. Prøver å finne en Ripasso som ikke har kork, men mislykkes. Alt, absolutt alt går galt. Er det karma? Var jeg en ond person i et tidligere liv? Hvorfor har jeg fortjent dette?

Kjære Gud, jeg har det godt. Takk for alt som jeg har fått. Og det er der, midt under denne bønnen at det skjer noe i sidesynet. Vetlesen vipper til Mjuka. Det er fritt frem på høyresiden!  En rund ball ruller på langs langs. På langs lang en kort fem-meter. Der venter Pellegrino. Treffer! Høyt i buret!¨

1-2!

Resten av kampen blir destillert tortur. Skal jeg slutte å bry meg? Satse på bridge? Backgammon? 

Overtid.

90 +2:

ATTER EN KONGE

Berg. Han løfter ballen inn i feltet. Siste, desperate forsøk. Det som amerikanerne kaller «Hail Mary». Pemi knuser Sery Larsen i en luftduell der oppe ved Venus. Ballen ramler ned. Ballen ramler ned. Ballen ramler ned. I beina på Pellegrino, 11 meter. 12 meter,

Det er 2-2.

2-2.

Det er 2-2.

OMG.

Neste runde skal jeg droppe alt av fotball og følge med på NM i hekling.

Jeg lover.

Nei.

Dæven, Bodø/Glimt.

FØRR EVIG!!!!

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.