Foto: Per-Inge Johnsen

Over 100 ungdommer inntar Stormen bibliotek i helga

Skrevet av Markus André Jensen
13.03.2018 07:23

UKM Bodø arrangeres i byens storstue for første gang.

Over 100 ungdommer bidrar til årets utgave av UKM Bodø med musikk, dans, kunst, workshops og show i biblioteket, heter det i en pressemelding.

UKM står for Ung Kultur Møtes, og er en viktig visningsarena for ung kultur over hele landet.

På årets lokalmønstring av UKM i Bodø får du se og høre breaking, jazz, pop, metal, teater, bluesrock, film, dubstep popping, lyrisk hiphop, maleri, naturfoto, sjonglering og mye mer.

Over 100 påmeldte ungdommer fra Bodø mellom 13 og 20 år arrangerer, opptrer og bidrar med kreative evner til et flott arrangement som er åpent for publikum i alle aldre.

Mellom forestillingene kan en få med seg gratis drop-in-workshops med lynkurs i låtskriving med PopRommet, markedsføring med Antihype, tegning med illustratør Bernt Dyrstad, og lydteknikk for artister og band med lydtekniker Endre Njøs.

I tillegg kan du få med deg åpning av kunstutstilling, jojo-show med tidligere UKM-deltaker Mathias Ditlefsen (også kjent fra Norske Talenter), og ikke minst avslutningskonsert med bodøbandet MinTrio.

 – Gratis og åpent for alle. Velkommen til UKM Bodø 2018! heter det videre i meldingen.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.