Jonny Gulbrandsen og Truls Naas er klar på Aspmyra. Foto: Espen Bless Stenberg

Over 2200 så Truls og Jonny på Aspmyra. Nå gjentar vi suksessen

Skrevet av Andreas Sandnes Olsen
19.04.2021 14:00

Bodø Nu og Radio 8000 sendte direkte fra slaget om Nord-Norge.

Søndag formiddag var det duket for kamp mellom Bodø/Glimt og Tromsø på Aspmyra. Kampene kalles ofte Slaget om Nord-Norge, men i dette tilfellet var det kun en treningskamp før sesongen starter for alvor 9. mai. 

I forbindelse med treningskampen samarbeidet Bodø Nu og Radio 8000 om å sende kampen direkte, både på FM-nettet, digitalt, og via Facebook med videostream. 

Fantastisk respons

På stadion var det 600 personer som nøt kampen i vårsola, og via Facebook var det over 2200 som valgte å se hele eller deler av sendinga til Bodø Nu og Radio 8000. 

– Det var nok litt over forventning, sier sjefredaktør Espen Bless Stenberg i Bodø Nu. 

Her kan du se videoen: 

 

Redaktøren sier at dette var en prøvesending for de to aktørene, og at man kanskje ikke hadde forventet en slik respons. Spesielt med tanke på det nydelige vårværet.

– Jeg hadde regnet med noen hundre seere, tatt i betraktning det gode været. At over 2200 valgte å starte videostreamen hos oss er helt fantastisk. Det viser at det er et marked for å gjøre dette videre, sier Stenberg. 

[annonse]
Artikkelen fortsetter under lenka.

Mer trøkk

25. april møtes Glimt og Brann til dyst på Aspmyra. Også dette er en treningskamp. Planen er at også denne kampen vil bli sendt direkte på våre felles plattformer. Jonny Gulbrandsen i Radio 8000 håper enda flere tar seg tid til å se på sendinga fra Aspmyra. 

– Det var jo en ganske så daff treningskamp i det som kalles Slaget om Nord-Norge. Vi var vitne til to lag som begge var ganske så usikre. Vi håper at det blir enda mer trøkk mot Brann, og håper selvsagt at flere velger å få med seg kampen via Radio 8000 og Bodø Nu, sier Gulbrandsen. 

 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.