Foto:Per-Inge Johnsen

Overgangsekspert: Italiensk toppklubb interessert i Glimts lynving

Ifølge den italienske overgangseksperten og fotballjournalisten, Gianluca di Marzio, skal den italienske storklubben Hellas Verona, være interessert i Ola Solbakken..

Det skriver han på sin nettside. 

«Gialloblù-klubben» (den gul-blå-klubben) har rettet blikket mot Glimt-kanten etter at han scoret tre mål mot Roma i Conference League. 

– Hellas Verona har et nytt mål for å forsterke angrepet deres: det er Ola Solbakken, en norsk offensiv kantspiller født i 1998 eid av Bodø/Glimt, hevder Gianluca di Marzio.

Lynvingen har deltatt i seksti offisielle kamper for Bodø/Glimt, og scoret 13 mål, og ga 14 assists til lagkameratene i 2021.

Kontrakten til Solbakken går ut desember 2022, og klubbens forespørsel om lynvingen er på fem millioner euro, som tilsvarer omtrent det samme som 50 millioner kroner. 

Ifølge Marzio er dette en sum som den italienske klubben anser som overdrevet, spesielt siden kontrakten utløpet om et knapt år. 

– Målet til Gialloblù-klubben er derfor å prøve å fange spissen i juni, kanskje betale en minimumskompensasjon for å frigjøre ham fra de siste månedene av kontrakten som binder ham til Bodø/Glimt.

Solbakken har tidligere uttrykt at han vil vekk fra Bodø/Glimt.

Klubben skal ha tiltrukket seg konkret interesse fra flere klubber i blant annet, Tyskland, Tyrkia og Italia, men Glimt skal ifølge TV 2 ikke være villige til å selge han for en billig penge.

[annonse]
Det siste budet gjort på Glimt-spilleren skal ha en verdi på over 40 millioner kroner. 

 

Les mer om:

glimt
Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.