Overgangsguru: Schjelderup klar for storklubb - så mye får Bodø/Glimt

Den italienske sportsjournalisten Fabrizio Romano melder at Andreas Schjelderups overgang fra Nordsjælland til Benfica nå er fullført.


Det har vært mye snakk om Andreas Schjelderup de siste dagene. I starten av januar kom ryktene om at bodøværingen var sterkt ønsket av den portugisiske storklubben Benfica.

Fabrizio Romano beskrives som et overgangsguru, og informasjonen han sitter på viser seg som regel å stemme. Nå har han gitt sitt berømte «Here we go». 

Videre skriver han at Schjelderup signerer en kontrakt som går til 2028, og at de medisinske testene blir gjort senere denne uken. 

Ifølge Avisa Nordland betyr overgangen også penger på konto for Bodø/Glimt, da de skal ha en klausul på plass som sikrer de minimum ti prosent av overgangssummen. 

Ifølge TV 2 er det en viktig stipulering i videresalgsklausulen. Nemlig at Glimt kan motta maks 500.000 euro, som dermed betyr at det er beløpet Bodø/Glimt blir sittende med etter salget. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.