Per-Inge Johnsen

Bekrefter: –⁠ Jeg må tenke på karrieren min

Japhet Sery Larsen forlater Bodø/Glimt.


Bergens Tidene meldte tirsdag at Japhet Sery Larsen er på vei til Brann. Avisen skriver at Brann jobber med å hente dansken tilbake til klubben, ett år etter at han ble hentet til Bodø fra nevnte Brann. 

Nå skal Bodø/Glimt og Brann nærme seg en enighet for Sery Larsen, ifølge avisen. Også TV 2 skriver at det nærmer seg en enighet for dansken. 

Til Avisa Nordland bekrefter han at han forlater de helgule.

Det er jakten på spilletid som gjør at han nå velger å forlate Glimt til fordel for Brann.

– Jeg må tenke på karrieren min. Det er veldig viktig for meg å få spilletid dersom jeg skal utvikle meg. Jeg føler at jeg har lært mye i Glimt og har utviklet meg mye. Jeg er superfornøyd med å ha vært i byen, og liker både klubben og fansen, men det er spilletid jeg må tenke på, sier Sery Larsen til avisen.

Bergens Tidene skriver videre at en overgangssum vil ligge på rundt fire millioner kroner. Det skal være det samme beløpet som Glimt betalte Brann for ett år siden. 

Sery Larsen er ikke den eneste forsvarsspilleren i Glimt med interesse rundt om dagen. Både Isak Helstad Amundsen og Brice Wembangomo har fått bud på seg fra henholdsvis Vålerenga og Hammarby. 

Sistnevnte ønsker seg bort fra Bodø/Glimt, men Hammarby og Glimt skal etter det Bodø Nu forstår foreløpig ikke være nær en avtale. 

Budet på Helstad Amundsen ble kontant avslått av Glimt. 

 

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.