Foto: Preben Hunstad

VIDEO: Paff og rørt prisvinner mottok hele 50.000 kroner: – Åh, herlighet!

Skrevet av Preben Hunstad, Geir Are Jensen
01.12.2019 20:45 - OPPDATERT 02.12.2019 08:49

De jobber for barn og unge som opplever kreft i nær familie. Treffpunkt Bodø ble mottaker av tidenes julegave fra SpareBank 1 Nord-Norge.

– Dette er en kjempegledelig overraskelse. Det er helt sykt egentlig!

Det sier Benedicte Smith i Treffpunkt Bodø – et møtested for barn og ungdom som opplever at foreldre eller annen nær familie blir rammet eller dør av kreft. Treffpunkt åpner også for unge mennesker der familiemedlemmer er rammet av andre alvorlige sykdommer, også psykiske lidelser.

– Dette er unger som lever i en kaotisk hverdag, der ting ikke er slik de pleide å være. De lever med usikkerhet. På Treffpunkt får de trygghet for her er det folk de kan prate med og unger som opplever det samme som de, sier Smith.

Hun var helt overveldet over den store gaven fra SpareBank 1 Nord-Norge:

– Denne pengegaven betyr at vi kan ta med ungene på andre ting enn bare å være her i lokalene våre. Ta de med på bowling eller kino eller kjøpe spill og leker vi kan bruke her, sier Smith.

Det var avdelingslederne Annie Wolden Larsen og Bertil Sandvik Aas som delte ut den store sjekken på vegne av banken. SpareBank 1 Nord-Norge skal dele ut 150.000 kroner til før jul. Det er kommet inn hele 120 forslag til kandidater, men banken mottar gjerne flere.

Send i så fall epost til: ann.karin.sortland@snn.no

HØR BANKENS BEGRUNNELSE OG SE UTDELINGEN I VIDEOEN UNDER:

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.