Kajander returnerer til Bodø. Foto: Jonathan Vivaas Kise.

Parkenyndling returnerer til Bodø

Skrevet av Tore Isaksen Seeberg
08.03.2018 16:12

Kajander imponerte stort på Parkenfestivalen i sommer – på fredag er han og bandet tilbake i Bodø for å spille på Dama di.

Kajander fikk en pangstart på karrieren med debutsingelen “E du den du vil vær?” i 2016. Låten ga artisten tittelen Ukas Urørt på NRK P3 og ble senere listet på kanalen.

Fredag 9. mars returnerer han og bandet til Bodø, for å spille på Dama di.

Sommeren 2016 spilte lofotværingen på festivaler over hele Norge, før han signerte til Universal Music Norge samme høst. Oppfølgeren «Når e du klar?» ble sluppet i november, og artisten ble igjen listet på NRK P3.

I starten av 2017 imponerte Kajander på bransjefestivalene by:Larm og Trondheim Calling, før “E du som du va?” ble sluppet i mai. Høydepunktet var VG-lista på hjemmebane i Leknes i juli og Parkenfestivalen i Bodø.

Nå er Kajander aktuell med sin nyeste singel, “Naken” - en låt som er både mørkere og mer urban enn hans tidligere utgivelser.

Låta ble umiddelbart listet på NRK P3, og singelen markerer et stilskifte for artisten, og det ventes en rekke nye låter i tiden som kommer.

Fredag gir Kajander attpåtil ut ny singel, «Sola skinn», og låta spilles for aller første gang live på Dama di.

Pressemelding.

Debatt
Bodø Nu oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.